Barstole i træ til hjemmebaren


Går du med tanken om at få din egen hjemmebar, er det måske barstole i træ, du er på udkig efter. Sådanne stole fås i mange forskellige varianter.

Du kan f.eks. vælge en stol med et sæde i egetræ og ben lavet i stål. Men det kan også være, at du fokuserer på, at det er stolebenene, der skal være i træ og selve sædet måske i genbrugt plastik.

Såfremt du interesserer dig for komfort, er det måske en barstol med ryglæn, du er interesseret i. Ja, du kan sågar få stole med armlæn også, som sætter prikken over i’et hvad angår afslapning.

Du kan få barstole i mange forskellige træsorter. Her taler vi bl.a. om egetræ, gummitræ og akacietræ. Det kan også være, at det er en stol i genbrugstræ, som du gerne vil have.

De fleste barstole er designet med fodstøtte. Også barstole, der er lavet i træ. Fodstøtten giver dig en maksimal siddekomfort, da fødderne dermed ikke skal hænge frit i luften, men kan placeres på fodstøtten, så de kan slappe af.

En hjemmebar eller bardisk til barstolene

Måske har du altid haft en drøm om at få din egen bar derhjemme. Det er der mange, der har. Barområdet kan du skabe flere forskellige steder i boligen, bl.a. i køkken alrummet og i den store stue. Det er så hyggeligt at invitere gæsterne til baren og byde på farverige eksotiske drinks efter middagen.

Der er også mange mænd, der vil blive helt vilde med at få en rigtig ”man cave” i kælderen. En lille hule, hvor vennerne kan have en klub og sidde på barstolene og hygge sig med whiskysmagning og vinsmagning.

Hvis kælderrummet er designet i rustikke materialer, vil barstole i træ passe helt fortrinlig ind der. Men du kan selvfølgelig også bruge barstole i andre materialer.

Skab hygge i køkkenet med barstole i forskellige højder

Har du plads i køkkenet, kan vi anbefale dig at placere nogle barstole ved det høje køkkenbord. Det giver anledning til, at børnene kan sidde på stolene og hjælpe til med madlavningen.

Skal du have gæster til spisning, er det også oplagt, at de kan sidde på barstolene i køkkenet og følge med i kokkereringen. På den måde kan I snakke og hygge, imens maden bliver lavet. Ja, det kan sågar være, at nogle af gæsterne får lyst til at deltage lidt i tilberedningen af maden.

Du kan finde barstole i forskellige højder, så det kan være en god ide at måle højden på dit køkkenbord, inden du vælger dine stole.

De såkaldte counterstole er knap så høje, som barstole, så det kan også være en mulighed at kigge dig om efter sådanne stole. Derudover kan du også vælge barstole i træ med hæve sænke funktion. Så kan personen, der sidder på stolen, selv regulere højden.

Naturlige barstole til det skandinaviske hjem

Elsker du det skandinaviske og nordiske design med de lyse, milde og naturlige nuancer? Så kan vi helt bestemt anbefale dig, at anvende barstole i træ til dit barbord. Du kan også finde barborde i træ, som vil fungere perfekt til dine træbarstole.

Inden du køber stole, skal du måske gøre dig nogle enkelte overvejelser. Her tænker vi bl.a. på komforten af barstolene. Om de skal have ryglæn og armlæn, om de skal kunne hæves og sænkes og måske udstyres med et lækkert lammeskind. Når du har valgt de stole, du godt kan lide, kan det være en idé at måle højden på barbordet, inden du anskaffer det. Møblerne skal helst passe til hinanden i højden, så du og familien får mest mulig fornøjelse af dem.