En social sport med plads til enhver

Tennis er en sjov sport, hvor der i høj grad er plads til alle. Det er en social sport, hvor man kan hygge sig med venner eller familie samtidigt med, at man dyrker motion. Du kan selvfølgelig ikke gå fra nybegynder til øvet på en dag, men alligevel er sporten ret nem at lære. Sporten er til at betale for og kræver tilmed ikke meget udstyr. Derudover kan tennis spilles både indendørs og udendørs. Dette bidrager også til, at man kan invitere en ven eller et familiemedlem med på tennisbanen hele året rundt.

Udstyret du har brug for

Når du så først har fundet interesse for tennis, skal du have styr på den smule udstyr, du har brug for. I princippet kan du spille tennis på begynder niveau i det tøj, du selv synes passer til disciplinen. Det eneste der selvfølgelig er vigtigt at have, for at kunne spille tennis, er en tennis ketcher. Disse fås også i mange forskellige varianter efter dit niveau.

Valg af tennis ketcher

Når du skal vælge, hvilken tennisketcher du vil bruge dine penge på, er der en række forskellige parametre, du bør forholde dig til. Er du voksen eller barn? Er du fuldkommen nybegynder, øvet eller ekspert indenfor tennis? Skal din tennis ketcher have et tykt eller et tyndt greb? Dit budget har naturligvis stor betydning for dit valg, når det gælder køb af en tennis ketcher. Heldigvis kan man sagtens få holdbare tennisketchere i høj kvalitet til få penge. Det gælder om at kigge det rigtige sted, og vide præcist hvad man har brug for.

Nybegynder eller turneringsspiller

Den tennis ketcher du har brug for afhænger i høj grad af dit niveau. Der er stor forskel på en tennis ketcher til en begynder og til en turneringsspiller. Som nybegynder indenfor tennis har man brug for en forholdsvis let ketcher med en bred rammeprofil. De fleste nybegyndere indenfor tennis har langsomme og korte sving, som gør at deres tennisketchere netop bør have en bred rammeprofil og lav vægt.

Har du derimod spillet tennis i mange år, har du brug for en helt anden tennis ketcher. Når du har erfaring med sporten, ved du bedre, hvad en god ketcher til dig er, og hvad du derfor skal kigge efter. Hvis du vil betegne dig selv som en øvet tennisspiller, bør din ketcher være lidt tungere end en ketcher til en begynder. Hvis du derimod er turneringsspiller, har du formentlig et stort sving og en stor boldkontrol. I dette tilfælde bør din tennisketcher være lidt mere stiv og stabil.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med tennis, kan du hurtigt komme i gang. Så snart du har fået fat på en tennis ketcher, er du relativt godt kørende. Det eneste du nærmest mangler nu, er en du kan spille imod og de fleste plejer at være klar på et sjovt spil tennis. Sporten er populær, fordi det netop er en sjov måde at dyrke motion på.