Indret dit hjem stilfuldt med en panton one stol

panton one stol

Verner Panton var en af tidens mest toneangivende danske designere i 60erne, og mange af hans møbler og lamper anses stadig som blandt den øverste klasse af dansk design i dag. Derfor er der ingen tvivl om, at en Panton One stol vil skabe stil og klasse i dit køkken eller spisestue. Stolene fåes i fire forskellige udgaver og kan købes på https://casanovafurniture.dk/produkter/1713-montana—panton-one/.

Panton One stolen tilføjer klasse til enhver indretning 

Verner Panton var kendt for sin kærlighed for farver, former og for at bryde med de traditionelle ideer indenfor indretning. Alt dette kan også opleves ved Panton One stolen. Dens karakteristiske sæde og ben udfordrer nemlig også de klassiske former og størrelsesforhold, som man ellers kender fra en normal stol. Stolen kan dog fåes i mange forskellige farver, og derfor kan den nemt passe ind i enhver indretning. 

60erne er kendt for sin kærlighed til farver. I indretningen bød man de lidt vildere farver som rød, lilla og gul velkommen. Indretningen fra 60erne er ved at vinde frem igen – retrolooket og indretningen er blevet populært. Hvis du elsker retro, og ønsker en bolig der oaser af 60er stil og charme, så er Panton One stolen helt uomgængelig. Her er det oplagt at vælge den i en kraftig farve og så vil den med sin skæve form, passe perfekt ind i den retro-inspirerede indretning. Derudover er Verner Panton et ikon i denne periode, og dermed er du oprigtigt tro mod tiden ved at vælge hans designs. 

Det kan dog også være, at du ikke er klar på at gå all-in på retrostilen, og så er der heldigvis også plads til det. Hvis din indretning ellers er meget afdæmpet i farvetonerne, kan det skabe ekstra opmærksom og give rummet lidt kant, hvis du tilføjer et møbel, der bryder med de ellers angivne farvetoner. 

Du kan også vælge at droppe de vilde farver og investere i en Panton One stol i for eksempel brun, grå eller beige. Dermed kan du nemt få et designikon fra 60erne blandet ind i en måske mere moderne nordisk indretning. Det kan fungere godt at blande nye og gamle designklassikere i et rum, da du dermed trækker tråde tilbage i tiden og viser respekt for historien, samtidig med at du holder din indretning i en elegant stil. 

Panton One stolen passer ind i et hvert rum 

Som nævnt fåes Panton One stolen i dag i fire forskellige udgaver. Der findes både en spisebordsstol, en lav barstol, en høj barstol og en lav, magelig lounge stol. Derfor er det nemt at snige stolen ind i et hvert rum. Hvor loungestolen sagtens kan stå som det eneste Panton-møbel i rummet, så tager spisebords- og barstolene sig bedst ud i flok, og derfor er der også herigennem mulighed for at vælge hvor meget Panton, som du ønsker i din indretning. 

Hvad enten du er til én enkelt Panton One stol i en afdæmpet beige eller fire røde spisebordsstole, så vil en Panton One stol tilføre dit hjem stil og klasse med sit unikke design fra 60erne.