Kevin Murphy er kvalitetsprodukter til enhver hårtype

Kevin Murphy

Du kender måske følelsen. Det er tid til at købe en ny shampoo, fordi den man normalt bruger, bare ikke fungerer for ens hårtype længere. Så man suser ned i den lokale Matas, og får anbefalet en masse forskellige shampooer. Det kan være rigtig svært at tage stilling til hvilken en det skal være, så for at hjælpe lidt på vej: Anbefales Kevin Murphy, så er du sikker på at gå hjem med et kvalitetsprodukt.

Et produkt som passer til netop din hårtype

Noget af det som er rigtig skønt ved Kevin Murphys produkter, er at der er produkter til alle hårtyper. Du kan finde alle de lækre produkter, og lære meget mere om de forskellige muligheder her: https://www.beautycos.dk/kevin-murphy. Har man flotte krøller, ville det være synd at benytte sig af en shampoo til glat hår. Krøllerne kan have brug for en anden pleje, end det glatte hår normalvis har. Ligeledes kan det være rigtig vigtigt, hvis man har fået farvet sit hår, at bruge hårprodukter, der passer på og bevarer hårfarven, så man ikke ender med misfarvet hår. Når man så engang har fundet eksempelvis en shampoo, der fungerer for netop ens specifikke hårtype, så er der stadig nogle ting man kan tage forbehold for. For det er ikke altid at en ‘sæbe’ til håret er nok. Om sommeren, hvor der bades i salt- og klorvand, og hvor solen i samarbejde med vores melanin lysner vores hår er det eksempelvis forskelligt hvor meget fugt der skal tilføres håret om vinteren hvor kulde og vind er hårets største problemer. For at opretholde et sundt og lækkert hår, er det vigtigt at finde ud af hvad ens hår har brug for, for at have de mest optimale forhold. Heldigvis kan man læse meget om disse ting, og finde massere inspiration i Kevin Murphys hårunivers.

Kevin Murphy

Derfor sætter rigtig mange pris på lækkert hår

Det kan være svært helt at forklare hvorfor, men der er noget tiltalende og rart ved et sundt og lækkert hår. På samme måde som en flot, glat og sund hud tiltaler os, tiltaler et dejligt hår os ligeledes. Håret kan bruges til at udvise personlighed, og derfor sætter rigtig mange mennesker også pris på at det er velplejet og sundt. Det er ikke for sjov at nogle mennesker bruger tusindvis af kroner årligt på klipninger, farvninger og hårprodukter. Har man et hår, som komplimenterer ens ansigtsform og -farve, kan det hjælpe på den personlige udstråling og dermed også hvordan andre opfatter en. Man kan næsten forestille sig ubehaget ved at gå på arbejde eller i skole med et meget fedtet eller alt for tørt hår. Diametralt modsat kan man også nemt forestille sig selvtilliden der følger med et hår der står lige i skabet, og som både er rent og stylet. Lyder sidstnævnte som en følelse du gerne vil opnå, så er Kevin Murphys produkter helt klart en undersøgelse værd.