Kun fantasien sætter grænser

Fablewood

Der findes utrolig mange forskellige træfigurer fra Fablewood. Du kan vælge at sammensætte dyrene på tværs af figurer, så du får lige det udtryk, du ønsker. På denne måde er der virkelig kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan skabe. Det er både sjovt og udfordrende at arbejde med de små træfigurer. Nogle gange kan det være svært at få de små dyrehoveder til at sidde ordentligt på kroppen, men når det lykkes, er resultatet virkelig flot. Ydermere bruger du også din fantasi og din kreative tankegang.

Gør dette

Det kan anbefales at starte med at finde ud af, hvilken slags dyr du ønsker at have i din figur. Derefter kan du begynde at samle de forskellige figurer og dele dem op, så du får lige præcis det antal ben og arme, som du har brug for. Herefter er det blot at sætte dyrene sammen på den måde, du ønsker. Dette er yderst nemt, da figurerne er sammensat af usynlige magneter. Du kan derfor frit lege byggemand Bob og lave de bedste fabeldyr.

Sådan gør du

Når det kommer til selve dyrene, er der virkelig ingen grænser for hvilken type og hvilket udtryk du kan vælge. Du kan finde både løvehoveder, kattehoveder og elefanthoveder – bare for at nævne nogle få muligheder. Derudover kan du også finde forskellige farvede træfigurer, så det er muligt at skabe dyrene helt fra bunden. Hvis du har brug for inspiration, kan du altid tage et kig på de mange forskellige træfigurer, der findes på internettet eller i legetøjsbutikker. Samtidig kan du også få en personlig indgravering. Dette er perfekt hvis en du har kær eller bare dig selv, har en dag de gerne vil markere. Sådan en dag kunne være en fødselsdag, eller speciel dato som man har lyst til at huske. Du ved 100% bedst selv hvilken dag som du har lyst til at huske.

Naturen takker dig grundet bæredygtighed

Når du køber fra Fablewood er du med til plante træer. Faktisk planter du 5 træer hver gang du køber en træfigur fra Fablewood. De bliver plantet i samarbejde med Eden Reforestation Projects. Deres vision er blandt andet at bekæmpe fattigdom og styrke udsatte landsbyer i fattige samfund. De har indtil videre plantet over 200.000 træer. Hele projektet sikrer også en miljømæssig korrekt genplantning af træerne. Disse træer beskytter og forbedrer miljøet hvor de bliver plantet, og dette er helt i linje med Fablewoods vision om at skabe en mere bæredygtig verden gennem legetøjet. Fablewoods mission er derfor ikke alene at lave legetøj af høj kvalitet, men samtidig have fokus på den grønne omstilling.

Fablewood vil gerne være med til at sikre en bedre verden for alle – også dem der kommer efter os. Træfigurerne fra Fablewood er lavet af bæredygtigt træ, og der bliver plantet et nyt træ for hvert figurer der sælges. På denne måde kan man lege med ro i samvittigheden. Husk at det ikke kun handler om os, men også om de kommende generationer.