Løbehjul er også til de helt små børn

Scoot and ride

Man behøver faktisk ikke at vente længe med at prøve kræfter af med sit første køretøj! Børn elsker leg med fart over feltet, og selvom løbehjul oftest er forbeholdt de lidt ældre børn, så findes der altså også en fantastisk god variant til de helt små. Det hedder scoot and ride og det er det fedeste indenfor børnelegetøj med hjul. Scoot and ride kombinerer teknologien fra en løbecykel med et løbehjul og udgør det smarte og morsomme legetøj til de helt små. 

Dit barns første smarte køretøj 

Børn elsker at prøve grænser af. Især i de første år af barnets liv så gives der gas med at kravle, løbe og hoppe. Barnet lærer rigtig meget om deres sanser og egen krop, når de får lov til at bevæge sig, og hvilken bedre måde at gøre det på end med et løbehjul?

Et scoot and ride løbehjul er skabt med stabilitet, sikkerhed og selvfølgelig morskab i mente. Scoot and ride kommer med to store forhjul og et mindre baghjul, som sikrer, at det altid står stabilt. Køretøjet er designet med en smart bremseklods foran, som forhindrer at løbehjulet tipper, hvis nu der skulle komme lidt for god fart på. Derudover er køretøjet skabt med skridsikre overflader, ekstra godt greb om håndtagene og en justerbar styrehøjde, så køretøjet kan vokse sammen med barnet!

Der er altså taget særlig hånd om barnets komfort og ikke mindst sikkerhed, så der kan trygt drønes afsted på en scoot and ride. 

Fra løbecykel til løbehjul

Normalt starter barnets første køretur på en løbecykel. Her kan barnet trygt sidde på rumpen og skubbe sig selv afsted med fødderne. Når barnet er blevet lidt større, så kan løbecyklen skiftes ud med et løbehjul, så man kommer helt op og stå, og kan få ordentlig fart på. 

Med scoot and ride får du det hele samlet i et og samme køretøj. Den smarte løbecykel kan nemlig forvandle sig til et løbehjul på få sekunder. Når den lille er blevet stor nok til at udfordre sig selv, så kan scoot and ride indstilles til den ønskede køreoplevelse, og forvandle sig til et løbehjul. 

Det vil også sige, at du undgår at skulle ud og købe flere slags køretøjer, når barnet bliver ældre. Med et scoot and ride får du det hele samlet i en og samme pakke – smartere bliver det ikke!

Få trænet motorikken

Scoot and ride er et fantastisk redskab til, at træne motorikken. Når børn bruger deres krop på et køretøj til at skabe fremdrift med benene, så træner de deres muskel-led-sans, hvilket er med til at styrke barnets motoriske udvikling. 

Samtidig får barnet trænet deres balanceevne, når de skal balancere på køretøjet på et enkelt ben. Og koordinationevenen stimuleres, når de triller afsted og skal bedømme afstande. Det er et fantastisk redskab til, at udforske grænser, evner og fart på en sikker og sjov måde. 

Du vil med garanti få masser af sjove, spændende og lærerige stunder med barnets første scoot and ride.