Plej og beskyt den sarte hud rundt om øjnene

Den hud der befinder sig rundt om øjnene er den der er aller mest sart. Derfor kræver den også lidt ekstra beskyttelse for at opretholde spændstigheden og styrken. Der er her brug for en god og fugtighedsgivende øjencreme der tilfører ekstra næring og fugt til området. En øjencreme er ikke altid til sammenligning med den øvrige hudpleje til ansigtet, da den oftest er mere koncentreret og har et ekstra indhold af næringsstoffer for at beskytte den fine og tynde hud. Der findes øjencreme til mørke rander under øjnene, som mange døjer med i takt med at der opstår en naturlig aldrings proces, ligesom at der i de fleste tilfælde er tale om en øjencreme med anti aging egenskaber. Giv dig selv den forkælelse at finde en god øjencreme der kan sørge for sund hud omkring øjnene. 

Derfor har du brug for en specifik øjencreme 

Når man taler ansigtsprodukter, så er det ikke til at komme udenom øjencreme. Sammenlignet med en almindelig ansigtscreme, så er der her tale om et produkt der er ekstra koncentreret, hvor der befinder sig et højere indhold af gavnlige næringsstoffer, fugt og mange gange også en anti aging effekt. Det vil være muligt at se en markant forskel, hvis du anvender en øjencreme dagligt. Særligt vil det kunne ses på de fine linjer der hurtigt opstå i takt med den naturlige aldrings proces, ligesom at det vil kunne gøre en synlig forskel for mørke rander under øjnene. Det samme resultat vil ikke kunne opnås med en almindelig ansigtscreme eller andre hudplejeprodukter er er målrettet ansigtet. 

Find den rette øjencreme der passer dine behov 

Der er forskel på hud og der er derfor også forskel på den hud der befinder sig i området omkring øjnene. Der findes et væld af muligheder for ansigtspleje der også er velegnet til forskellige typer af hud. Du skal først og fremmest finde en type øjencreme der er fugtgivende og om vinteren er det nødvendigt at denne ikke indeholder vand. Derudover kan du finde produkter der er beregnet til at mindske mørke rander under øjnene hvis det er det der er målet eller mindske de fine linjer der befinder sig her. Her skal der ledes efter en øjencreme der øger elasticiteten af huden og eventuelt indeholder kollagen der har en opstrammende effekt. 

Påfør den ønskede øjencreme korrekt 

Der er flere meninger når det kommer til øjencreme og hvilken der bør vælges, dog er der mere eller mindre enighed omkring den rette påføring. En øjencreme bør tilføres forinden nogle andre hudplejeprodukter og efter en eventuel rengøring. Du kan tilføre en smule på dine fingerspidser og påføre på området omkring øjnene. Dup forsigtigt på huden indtil cremen er trukket ind på hele området omkring øjnene. Dernæst kan du fortsætte din øvrige hudplejeserie og eventuelle andre cremer til den resterende del af ansigtet. Rutinen omkring øjencreme bør tilføres dagligt for at opnå den bedste effekt.