Sådan får du skabt en zen stemning i haven

loungesæt

Har du en skøn have, der står og venter på dine kærlige hænder til at blive omskabt til paradis på Jord? Så er der måske megen vilje og drømme bag, men ikke så mange konkrete ideer til, hvordan din have kan blive et beroligende og roligt sted, som du kan finde fred i, når du kommer travl hjem fra arbejdet og har brug for at få ro på nervesystemet og lade din sjæl op med fornyet energi. Her guider til, hvordan du kan skabe din have i en ånd, der får din sjæl til at juble og dit hjerte til at slå kolbøtter. Læs med her. 

Skønt loungesæt

Åh, at slænge sig i et skønt Loungesæt tilbud, der bare står på terrassen eller i haven, indbydende og lokkende, med skjulte intentioner om, at du nærmest aldrig kommer op derfra igen. Det vil give dig komfort og afslapning for alle pengene og vil gøre alt for at få din fulde opmærksomhed. Når solen står fra en skyfri himmel og du bare ønsker at glide i et par behagelige shorts efter en lang arbejdsdag, er der intet bedre end at lave sig selv en skøn kop kaffe eller en kølig drink, måske non-alkoholisk, med isterninger og hyldeblomst eller rabarbersaft, og slænge sig i loungesættet. Det giver dig og din familie samt gæster ultimativ komfort, når I sidder I det og I sparer endda en masse penge med dette gode tilbud. 

Plant japanske bon sai træer

Noget, der kan bringe de fleste mennesker i zen, er den japanske havestil, der er fyldt med klippede bon sai træer, en lille sø med guldfisk samt en smuk træbro over. Derudover japanske lygter i træerne, der skaber en helt særlig magisk stemning om aftenen, når mørket er faldet på og de lyser op med deres helt særlige lys. Så får man følelsen af, at alt kan ske og magiske energier flyder frit rundt i haven. Dette skaber en kunstnerisk ånd i haven, som vil give noget ro til sjælen, fordi den næres af smukke og enkle ting, der er minimalistiske og fyldt med sjæl. Tag ud til en gartner, der ved noget om bon sai træer og andre japanske træer og buske og se, hvad han eller hun kan hjælpe med, så du får det helt rigtige japanske look. 

Pool 

Hvis der er noget, der er beroligende, er det en pool, hvor du kan svømme og bare flyde rundt på en luftmadras. Det giver også maksimal afslapning og tag en lille højttaler med ud, hvor du sætter noget beroligende musik på ved poolen, som genskaber feriestemningen fra din tur på Mallorca eller andet, som din bevidsthed forbinder med ferie og ultimativ afslapning. Så vil du drømme dig hen til palmer, blåt azurhav og kølige drinks og svømning i poolen. Alt sammen noget, som din krop og sind vil forbinde med noget, der er komfortabelt og dejligt. Disse tre nævnte ting, som du kan gøre for at genskabe din have til en zen stemning er forslag, som du kan overveje, afhængigt af din smag og behov.