Sådan pakker du bedst til årets bilferie

bilferie

Elsker du også at tage på bilferie, eller er det måske din første bilferie i år med Corona og alt, som hører med til pandemien? Så har du sikkert brug for lidt vejledning, når det gælder at pakke bedst og smartest til jeres skønne bilferie i sommeren 2021. Denne korte guide til pakning af bilen til bilferie, kan du få i artiklen her. Den korrekte pakning er nemlig især vigtig, så sikkerheden i bilen ikke sættes til side, og så alle i familien kan få den bedste start på sommerferie, som muligt.

Prioriter fordelingen af bagagen

Selvom det kan virke fristende bare at kaste kufferterne og taskerne ind i baggagebægeret, kan det altså betale sig at fordele jeres bagage korrekt, så i sparer mest muligt brændstof, og så sikkerheden opfyldes bedst muligt på jeres bilferie. De tungeste kufferter og tasker skal nemlig helst ligge inderst (og så langt ind mod midten af bilen som muligt), så vægten på den måde bliver fordelt på midten af bilen. Det vil give jer en bedre vægtfordeling på jeres bilferie, som så vil gøre jeres brændstoføkonomi og førerens køreevner bedre, da bilen så er nemmere at køre, når bagenden ikke er så tæt på jorden.

Husk også at have de ting, I skal bruge i løbet af køreturen, i en separat taske, så de er nemme at komme til undervejs på jeres bilferie. Det er for eksempel en ekstra trøje, regntøj, mad og drikke eller legesager til børnene. Så skal I ikke stå og bøvle med det, når I skal bruge dem. Indenfor sikkerheden skal der ikke ligge løse genstande på hattehylden, da de kan ramme rigtig hårdt og gøre stor skade, hvis der skulle opstå en ulykke eller en meget hård opbremsning under køreturen på jeres bilferie.

Glem ikke sikkerheden

Husk ikke at glemme sikkerheden, når det gælder jeres sommer på bilferie. Det er vigtigt, at man har en advarselstrekant, pulverslukker og de gule sikkerhedsvest i bilen, selvom de måske kan virke unødige eller uoverskuelige sammen med alt det andet, som I også skal have med på jeres bilferie. Det kan også være relevant at tjekke de andre lande i Europas sikkerhedsregler, når det gælder dette udstyr, da reglerne varierer fra land til land. Sæt jer derfor grundigt ind i de forskellige landes regler, når I skal på jeres bilferie. Alle disse sikkerhedsting er nemlig helt nødvendige, hvis uheldet desværre skulle ske.

biler

God underholdning

Måske er den største udfordring for dig egentlig ungerne på bagsædet. De kræver nemlig meget energi og underholdning, hvis I skal køre langt. Sørg derfor for at pakke mange forskellige underholdningsmuligheder, så de hele tiden kan være underholdt på jeres bilferie. Download også en masse film og sange, så I ikke skal bøvle med internetforbindelse og andet irriterende – husk også en oplader. Det er alt for ofte at tabletten løber tør for strøm, når man skal bruge den allermest. Derudover er snacks og drikkevarer også helt nødvendige, når I er på bilferie, da de både underholder og fylder maverne.