Skal du gå til tandlæge jævnligt? Få svaret her 

tandlæge Ballerup

Dine tænder er vigtige for både dit udseende og din evne til at nyde mad til fulde. Derfor kan det altid betale sig at passe godt på sine tænder, mens den smerte, som kan være forbundet med problemer i tænderne, også er et godt argument for at forebygge netop dette. 

Derfor børster du sikkert også tænder hver dag for at holde tænderne sunde og raske. Men tandbørstning er ikke altid nok, og derfor er et besøg ved tandlægen også en god idé i ny og næ – også selvom du ikke har ondt tænderne. 

Men hvor ofte skal du egentlig gå til tandlæge? For år tilbage blev det anbefalet at gå til tandlæge med et mellemrum på omkring 6-7 måneder, men i dag anbefales det i stedet, at du tager udgangspunkt i dine individuelle forhold, når du skal vurdere, hvor ofte du skal besøge din tandlæge. 

Professionel og erfaren tandlæge Ballerup 

Hvis du leder efter en tandlæge Ballerup til et foretage et regelmæssigt eftersyn, eller hvis du skal have foretaget arbejde på en tand, kan du tage kontakt til PLUS1 tandlægerne i Ballerup. 

Når du skal finde en tandlæge Ballerup, er det ikke helt lige meget, hvad du vælger, for der er stor forskel på tandlæger. Men hvis du vægter en professionel stemning og en rolig atmosfære, når du skal til tandlæge, er PLUS1 den helt rette tandlæge Ballerup for dig. 

Her møder du erfarne tandlæger, som tager sig god tid til dig og dine tænder, og du vil derfor altid have mulighed for at tale åbent om dine problemer. 

Hos PLUS1 er dine tænder og dit velbefindende i centrum, og PLUS1 kan sågar hjælpe dig, der lider af tandlægeskræk til igen at kunne gå til tandlæge. 

Hvor ofte skal du besøge din tandlæge Ballerup? 

Det er som nævnt dine egne forhold i munden, som afgør, hvor ofte du skal besøge din tandlæge. Det afhænger med andre ord af, hvordan din risiko ser ud for at udvikle sygdomme i tænderne eller i munden, samt hvilke sygdomme du allerede måtte have eller har haft. 

Derfor handler det om at finde den rette balance, hvor du undgår at gå til tandlæge, når det ikke er nødvendigt, mens du på samme tid skal tage af sted så ofte, at du undgår at få syge tænder. 

Generelt skal du aldrig vente i mere end 2 år, før du tager til tandlægen for at blive tjekket, men det kan også være en god idé at gøre det oftere. Hvis du ikke har nogen aktiv sygdom i munden eller i tænderne, kan der gå mellem 12 og 24 måneder, men hvis du har aktive sygdomme, er det vigtigt, at du tager en snak med din tandlæge, hvor det kan vurderes, hvor ofte du skal efterses. 

Her vil tandlægen vurdere, om risikofaktoren i din sygdom kan ændres, eller om den ikke kan, og du vil på denne baggrund få at vide, hvor ofte du skal besøge din tandlæge.